Ajókamártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásAjókamártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ajókamártás hozzávalói:

Ajókamártás elkészítése:

A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet és fehér habzásig állandó keverés mellett felhevítjük. Közben a tejet felforraljuk és hozzáöntjük a világos rántáshoz, majd belekeverjük az apróra vágott ajókagyűrűt, tejszínnel dúsítjuk, őrölt fehér borssal fűszerezzük, végül ha szükséges, utána sózzuk. Főtt és sült halételekhez adhatjuk.

Egy finom ajókamártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2550 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei