Áfonyaleves citromos tejszínhabbal

FőoldalLevesÁfonyaleves citromos tejszínhabbal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Áfonyaleves citromos tejszínhabbal hozzávalói:

  • Áfonyaleves citromos tejszínhabbal
  • Áfonyaleves citromos tejszínhabbal elkészítése:

    Az áfonyadzsemet borban megfőzzük. A tejet egy lábosba öntjük, belekeverjük a lisztet, a fahéjat, a citromhéj felét és a cukrot. Mindezt hozzáadjuk a leveshez, felforraljuk, és szitán átszűrjük. Lehűtjük. Tálaláskor citromlével és citromhéjjal ízesített tejszínhabbal díszítjük.

    Egy finom Áfonyaleves citromos tejszínhabbal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 5277 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei