Adria saláta

FőoldalZöldségesételFőfogásAdria saláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Adria saláta hozzávalói:

Adria saláta elkészítése:

A paradicsomot megmossuk, szárrészét kivájjuk, szeletekre darboljuk. A satátauborkát szintén megmossuk, a paradicsomhoz hasonló, nem túl vékony szeletekre daraboljuk. Keverőtálba tesszük a paradicsomot és az uborkát, apróra darabolt póréhagymát adunk hozzá. Megsózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk hagymás ecettel, olíviaolajjal, óvatosan összekeverjük, hogy ne törjenek össze a saláta alkotórészei.

Tálaláskor előhűtött üvegtálra megmosott és leszárított salátaleveleket teszünk, erre halmozzuk az összekevert salátát. Tetejére brinzát reszelünk.

Halételekhez és roston sült készítményekhez adhatjuk.

Egy finom adria saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2903 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei